Nikki Lightlee blogg - Starstable SSO -

Sommar feelings

 
Vart ju tvungen att göra en bild med vatten och reflektioner, har ju sätt så många av den sorten på sistone! Tycker det var lite kul, känns lite som sommaren är påväg! Börjar även bli varmt väder i IRL (JIPPI) :D

Moorland

 
Långt ifrån klart, har knappt kommit en 1/4!! Men det är en stor början. Planen med allt detta är att bygga huset i Moorland och vissa hur jag tror det ser ut inuti! Dock trodde jag inte att det skulle vara så DETALJRIKT och så OTROLIGT svårt. Tror ni det är blir en hiss eller diss? Tänkte sen lägga upp på youtube, bilder & videos under konstruktionen.
 
Ha det mega bra / Nikki :)
 
Har inte sätt något liknade på några andra sso bloggar, så det här blir spännande :)
- Förhoppningsvis får vi inte i uppdrag på ons, att gå in i huset haha ;)

En hel del makeovers

 
Hej hej! Hänt mycket idag med uppdateringen, mycket uppdrag och en hel del massa föränding. De har gjort hela moorland till en mysigare plats. Inte kollat in det än? RID DIT NU! Skämt o sido, det är iallafall jätte fint! 
 
Dok har jag lite svårt för den nya Loretta figuren, jag vet inte varför men känns lite som den inte passar in... Tror dok jag kommer vänja mig ganska snabbt, eftersom har en känsla av att det blir mycket makeovers i framtiden!
 
Ha det grymt! / Nik